Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe? Ce scrie în documentul depus de artist în instanță: „Rezulta în mod vădit o infidelitate recunoscută”

Noi detalii ies la iveală în divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. După ce soția sa a cerut ordin de restricție, artistul a depus un document în instanță un document din care ar reieși o posibilă infidelitate a mamei fetițelor sale.

Ceea ce la început se anunța ca fiind un divorț simplu, pe cale amiabilă, care nu va ridica niciun fel de probleme s-a tranformat destul de repede într-un adevărat război între cei doi foști parteneri.

Au două fetițe împreună, o căsnicie de 8 ani în spate, însă lucrurile au luat o turnură total neașteptată după despărțire.

Lucrurile se complică din ce în ce mai tare, pe măsură ce ies detalii tot mai controversate. Întâi, Raluca a solicitat ordin de restricție împotriva artistului, după ce ar fi agresat-o, iar reacția lui Pepe a venit destul de prompt, tot în instanță.

Pepe a depus contestație la ordinul de restricție

Pepe a depus o contestație în instanță împotriva ordinului și ies la iveală noi detalii total neașteptate. Documentul lasă să se înțeleagă să soția i-ar fi fost infidelă.

‘Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt bărbat din Poiana Brașov în complexul ….

și a altor persoane și m-a întrebat daca asta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugandu-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene.’, e o parte din declarația sa.

Pepe a căutat dovezi ale presupusei infidelități a soției sale

În încercarea de afla dacă exista o urmă de adevăr în cele spuse de jurnalist, Pepe a început să caute ‘dovezi’ pentru a vedea cum stau, de fapt, lucrurile. Spre uimirea sa a realizat că există o legătură între bărbatul amintit și soția sa.

Citeste continuarea