Oana Zăvoranu l-a desființat pe fostul ei soț, Pepe: ”Are patru clase cu tot cu manele”

De când s-a aflat că divorțează de Raluca Pastramă, Oana Zăvoranu este tot mai critică la adresa lui Pepe, fostul ei soț. Querida nu crede în despărțirea celor doi și este convinsă că până la Crăciun,

Raluca și Pepe se vor împăca. Nici în trecut artistul nu era ocolit de cuvintele răutăcioase ale Oanei. Vedeta l-a acuzat că are doar…patru clase.

Pepe, desființat de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu aruncă vorbe tot mai grele la adresa lui Pepe, de când s-a anunțat divorțul dintre artist și Raluca Pastramă. Oana Zăvoranu nu era mai blândă nici în trecut cu el, l-a acuzat chiar că are mai puțină școală decât ea, mai exact, doar patru clase.

”De scoala nu mai zic…Are 4 clase cu recreatii cu tot. Mediocritate si manele. N-are el vacante cata scoala am eu…aoleu,

stati asa ca am uitat ca eu sunt si saraca, si inculta si posedata, nu am nici case ca de aia am stat eu la el in mansardala…nu am nici masini (ca de aia mi-a luat el vreo 3-4 cu cheita),

merg si cu rata, am si ciunga-n par, sunt si nebuna, si vreau sa apar si la tv pe spatele lui, ca doar vorbind de el ma mai baga si pe mine cineva in seama…” a spus bruneta, acum ceva timp.

Aceste vorbe veneau în perioada când Pepe era în plin proces de divorț de Oana Zăvoranu și urma să se căsătorească cu Raluca Pastramă. Pe atunci, Querida o numea pe Raluca ”piranda”.

„Haideti ca imi fac doua trei zile timp sa ne amuzam impreuna de romisoru’ cu chica de cocalar….auziti, da parca a mai si intrat la apa asa de cand l-am lasat, si parca e si cam cat de inaltut la fel de latut nu?

…ii cam place shaorma oare, sau ii gateste piranda pireu de cartofi sinsarmai?……ca indiferent de cat de mirobolant se da el in filmuletul lui cu pistoale de apa,

EU AM INCETAT SA IL MAI IUBESC, EU L-AM LASAT PRACTIC, SI LOGIC CA EL A PLECAT „ranit” DAR DOAR DUPA CE A LUAT SI VALIJOARA CU MUNITIE DE VANZARE LA TARANUSUL ALA DE NASU’ mare care ce credeti?” a mai spus Oana Zăvoranu, la acea vreme.

Pepe, acuzat de violență de Raluca Pastramă

Citeste continuarea