Sfatul zilei 9 ianuarie 2021. Zi norocoasa pentru 3 zodii

Berbec
Ai o dorință imensă de a schimba lucrurile în viața ta, mai ales că a început un an nou. Nu mai amâna și fă tot ce ți-ai pus în minte. Este momentul să strălucești.

Taur
Pretențiile tale sunt extrem de ridicate când vine vorba de persoana de lângă tine. Ar fi cazul să mai renunți la o parte din ele, altfel riști să ajungi singur și neconsolat.

Gemeni
Exprimă-ți nemulțumirile cu voce tare, nu le mai păstra ascunse în adâncul sufletului. Te macini prea mult pentru niște lucruri inutile. Relaxează-te!

Rac
Ai o stare de neliniște și nesiguranță în privința viitorului. Nu știi pe ce drum să mergi mai departe. Cere ajutorul și sfatul unei persoane în care ai maximă încredere.

Leu
Ai atâtea planuri și idei încât nu știi de unde să începi. Confuzia se poate instala foarte ușor, nu lăsa lucrurile să alunece pe o pantă care nu duce nicăieri.

Fecioară
Rațiunea îți este întunecată de niște idei venite din partea cuiva pe care-l credeai prieten. Scutură-te de aceste gânduri negre și încearcă să vezi partea plină a paharului.

Balanță
Îți lipsește curajul de a face pasul decisiv legat de ceea ce vrei să faci mai departe. Dacă mai stagnezi mult nu vei ajunge acolo unde ți-ai propus.

Scorpion
O tentație sau o ispită venite pe neașteptate îți poate strica viața de cuplu. Ai grijă în brațele cui ajungi în perioada următoare.

Săgetător
Realitatea este mai frumoasă decât crezi, trebuie doar să lași norii negri să treacă din viața ta. Bucură-te de fiecare clipă alături de persoanele dragi.

Capricorn
Primești o lecție esențială, ai cam uitat de familie și te-ai băgat cu totul în muncă. Încearcă să găsești un echilibru, le poți face pe ambele în aceeași măsură.

Vărsător
Frustrări și supărări intense legat de viața amoroasă. Ești într-o relație toxică și nu știi cum să ieși mai repede. Totul ține numai de alegerile tale.

Pești
Ai de luat ceva decizii importante pentru casă. Nu este cazul să te grăbești, unele pot fi amânate pentru o perioadă. Vezi care îți sunt prioritățile.