Schimbare de ultima ora in Codul Rutier.

In sfarsit, lucrurile evolueaza si se pare ca soferii nu vor mai fi nevoiti sa arate toate actele politiei, lucru care era obligatoriu pana acum. Iata ce trebuie sa stie toti soferii si care era actul pe care acestia trebuiau sa il prezinte de fiecare data cand erau opriti de politie.

Cum sa platesti mai putin la asigurarea RCA
Stim cu totii ca pretul politei RCA se stabileste in functie de varsta clientului, insa se tine cont si de experienta acestuia la volan. Totodata, conteaza si zona in care iti ai domiciliul, pentru ca in zonele urbane au loc mai des accidente, iar acest lucru creste si riscul producerii unor evenimente nedorite.

Pentru un sofer care conduce o masina cu o capacitate cilindrica mai mica de 1200 cmc si are o varsta de pana in 30 de ani, va plati 1030 de lei. Totodata, un sofer care are intre 31 si 40 de ani, polita RCA costa 691 de lei.

De asemenea, daca soferii nu au fost implicati in accidente, vor primi si reduceri pentru pretul politei RCA, iar cei ce provoaca accidente au un tarif mai mare. Exista 8 nivele Bonus, iar soferii pot obtine o reducere maxima de 50%, dar si 8 nivele Malus, iar ultimul nivel poate creste pretul unei asigurari cu pana la 80%.