Vestea a venit ca un șoc pentru Iulia Vântur. Iubitul ei, Salman Khan, e de fapt căsătorit cu alta. Actorul are o soție și doi copii în Dubai. Presa din India l-a dat de gol:

O veste răspândită în toată India de un avocat cunoscut a șocat-o pe Iulia Vântur. Potrivit bărbatului, celebrul actor de la Bollywood ar avea o familie în Dubai.

De câțiva ani buni, Iulia Vântur trăiește o poveste de dragoste cu Salman Khan. Fosta prezentatoare TV s-a mutat definitiv în India, alături de partenerul ei de viață, acolo unde s-a axat pe cariera muzicală, dar și alte proiecte.

Acum, însă, o veste răspândită de un avocat din Delhi a șocat-o pe Iulia Vântur. Vibhor Anand a postat în urmă cu câteva zile, pe contul său de Twitter un mesaj în care susține că celebrul actor de la Bollywood ar fi însurat cu o femeie pe nume Noor, cu care de altfel ar avea și doi copii: Ayesha de 17 ani și Razzak de 13 ani.

Avocatul a mai spus că familia lui Salman Khan locuiește în Dubai. La finalul mesajului, bărbatul îl întreabă pe actor dacă are dreptate. Momentan, spusele lui Vibbor Annad nu au fost confirmate.

Nici Salman Khan și nici Iulia Vântur nu au reacționat la afirmațiile făcute de avocat.