VICA BLOCHINA, ÎNSĂRCINATĂ LA 45 DE ANI, CU NOUL IUBIT? CE INTERDICȚIE A PRIMIT BLONDINA DIN PARTEA BĂRBATULUI

După lungi încercări amoroase soldate cu eșecuri, se pare că soarele a răsărit chiar și pe strada ei! Vica Blochina iubește și este iubită și, de curând, și-a pus fanii pe gânduri. Blondina s-a afișat cu o ținută care părea că ascunde o burtică suspectă.

Pe contul ei de Instagram, Vica Blochina a postat o fotografie în care poartă o pereche de colanți animal print cu talie joasă și o bluză sport neagră, pe care i-a ridicat-o vântul fix în momentul în care a fost făcută poza cu pricina

cei 45 de ani ai săi, urmează să devină din nou mămică. Cu toate acestea, în spațiul public, vedeta nu a oferit nicio informație în acest sens.

Ce i-a interzis noul iubit, Vicăi Blochina
Noul amorez al blondinei pare să fie extrem de strict în privința imaginii acesteia. Tocmai de aceea, Vica a declarat că bărbatul i-a interzis să mai poarte ținute sexy la TV.

„Mi-a spus că nu mă mai plimbă cu avionul”, a glumit Vica Blochina.

Vica a fost implicată într-un accident rutier
Acum puțin timp, Vica Blochina a fost implicată într-un accident. Auzind acestea, iubitul ei a căutat-o imediat și și-a făcut griji pentru vedetă.

„Eram pe drum, de la birou, și conduceam în București. Mi s-a făcut rău, eram și cu asistenta mea și mi s-a făcut rău. I-am zis eu nu mai văd. S-a făcut negru, nu am mai văzut nimic în fața ochilor. Am vrut să trag mașina pe dreapta și am intrat într-un domn, care a fost foarte drăguț oricum. I-am bușit mașina omului. I-am făcut-o praf și mi-am zgâriat și eu mașina. Mă doare inima, că era nou-nouță”, a spus Vica Blochina, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„A venit, mi-a adus flori. Mi-a arătat că îi pasă de mine și mi-a spus că mă duce într-o minivacanță” a mai spus vedeta, despre iubitul ei, după ce bărbatul a auzit de accident.