A FOST IDENTIFICAT ANGAJATUL GLOVO FĂRĂ MÂINI CARE A IMPRESIONAT O ȚARĂ ÎNTREAGĂ! FLORIN BURICEA ARE O POVESTE DE VIAȚĂ TERIFIANTĂ

S-a aflat identitatea, angajatului fără mâini de la Glovo, care a fost surprins zilele trecute pe o bicicletă în traficul infernal din București. Bărbatul se numește Florin Buricea, este căsătorit și are o fetiță superbă, iar povestea lui de viață este una terifiantă.

Florin Buricea, angajatul Glovo fără mâini, are o poveste de viață extrem ,de emoționantă
În vârstă de 34 de ani, Florin Buricea este angajat la Glovo și livrează ,mâncare peste tot în București, deși, el nu are mâini. El și le-a pierdut în urma unui accident îngrozitor, care s-a petrecut în urmă cu mai bine de două decenii.

Mama lui a povestit că într-una, dintre zilele în care a ieșit să joace fotbal, mingea a aterizat într-un post de transformare a curentului electric, iar prietenii săi l-au obligat să meargă să o ia. El a refuzat, însă, în cele din urmă, a intrat în locul interzis și s-a electrocutat. Medicii nu au putut să îi salveze mâinile, și i le-au amputat.

“Juca fotbal în curtea blocului și copiii, au dat mingea într-un post de transformare a curentului electric. Băieții mai mari l-au obligat să intre ca să scoată mingea. El nu a vrut, dar nu a avut încotro. Înăuntru s-a electrocutat și și-a pierdut, ambele mâini! Florin e ambițios și niciodată n-a avut, nevoie de atenție specială”, a povestit mama lui Florin Buricea ,în cadrul unui interviu mai vechi oferit pentru jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor.

Angajatul Glovo fără mâini este unul dintre ,suporterii echipei Dinamo și a fost descoperit de cei de la Gazeta Sporturilor în 2004, când avea vârsta de 19 ani. Acesta fugea de furia bastoanelor jandarmilor, la un meci de Cupa României între Dacia Unirea Brăila și Dinamo (0-2).

“N-am înțeles ce au avut cu noi. A fost pur și simplu o învălmășeală ,de oameni și bastoane de cauciuc!”, spunea atunci Florin Buricea.

Florin Buricea, delegatul lui Dinamo din Liga 4
Florin Buricea a lucrat ani de zile, la magazinul oficial al clubului din Ștefan cel Mare, iar anul trecut el a primit o funcție, în cadrul echipei de fotbal deținută de Nicolae Badea în Liga 4, CS Dinamo.

“Florin este delegatul echipei din Liga 4, CS Dinamo. Se ocupă de tot ce înseamnă pregătirea, unui meci. Face foaia de joc cu cei care evoluează, participă la ședințele tehnice, cu arbitrii și alte oficialități. Stă pe bancă în timpul jocurilor, și ține legătura cu arbitrul de rezervă la schimbări.

A lucrat și la magazinul oficial, pe care-l deținea domnul Badea la stadion, dar de ceva vreme s-a închis din cauza unor probleme juridice. Badea a avut mereu grijă de Florin, și l-a ajutat cu tot ce-a avut nevoie. Un băiat care a trecut prin multe ,încercări și care a fost mereu acolo când a fost nevoie de el”, spun cei din cadrul CS Dinamo, relatează libertatea.ro.

Acum, pe lângă salariul, mic pe care-l primește de la echipa de fotbal, Florin Buricea face tot ce poate pentru a duce un ban în plus acasă. Și-a cumpărat bicicletă ,și a decis să lucreze ca livrator la o firmă de mâncare.

Printre vedetele care au distribuit, pozele cu el se numără și Mihai Bendeac, care a transmis un mesaj tranșant și ,a spus că își dorește să-l cunoască personal.

“Sper să fiu lângă Dinamo până voi muri! Vorbesc și acum cu Bratu, cu Danciu, cu Marius Niculae, cu Florentin Petre, cu Kiriță”, a mărturisit tânărul.

Florin Buricea va împlini 35 de ani pe 29 martie.

Loading...