Masca cu cafea te ajută să arăți ca la 18 ani. Uite cât de simplu se prepară

Medicina și știința, fac cercetări în permanență pentru a descoperi substanțe, care să încetinească procesul de îmbătrânire.

Chiar dacă există, foarte multe produse ,de înfrumusețare în comerț, femeile apelează tot mai des la tratamentele, care au la bază ingrediente naturale. Astfel, măștile preparate în casă reprezintă, alegerea multor doamne și domnișoare.

Specialiștii în frumusețe, spun adesea că pentru, a obține efectele dorite, măștile trebuie aplicate la un anumit interval de timp ,și este nevoie să conțină doar anumite ingrediente.

Cum te ajută masca cu cafea să arăți ca la 18 ani?
Cafeaua este un ingredient folosit, adesea în tratamentele de înfrumusețare, aceasta având capacitatea de, a combate cu succes celulita.

Pe lângă aceste efecte, cafeaua reușește să încetinească procesul, de îmbătrânire a tenului. Astfel, masca cu cafea ar trebui aplicată, în fiecare dimineață pe suprafața tenului, asta pentru a obține cele mai bune rezultate.

Uite care sunt ingredientele, de care ai nevoie și cum trebuie să, procedezi pentru a prepara masca cu cafea, potrivit brightside.me.

Ingrediente:

Cafea măcinată
Lapte degresat
Mod de preparare:

Pentru a prepara masca cu cafea, ai nevoie de un bol în care să, amesteci toate ingredientele. Adaugă cafeaua și toarnă laptele peste, însă treptat, asta pentru a obține o anumită cremozitate.

Amestecă până când ,ingredientele se transformă într-o pastă.

Aplică această mască, în zonele afectate de riduri, și las-o să acționeze timp de 15-20 de minute. Îndepărtează masca, de pe suprafața tenului folosind apă fierbinte, după care aplică o cremă hidratantă.

Folosind masca, cu cafea în fiecare dimineață, pielea va avea un aspect luminos, iar ridurile se vor estompa.

Loading...